Reiskostenvergoedingsregeling Muziek-, Dans- en Theaterschool “De Kompanjie” 2011

Geldend van 01-02-2011 t/m heden

Intitulé

Reiskostenvergoedingsregeling Muziek-, Dans- en Theaterschool “De Kompanjie” 2011

Reiskostenvergoedingsregeling Muziek-, Dans- en Theaterschool De Kompanjie

Reiskostenvergoedingsregeling Muziek-, Dans- en Theaterschool “De Kompanjie” 2011

Inhoudsopgave

  • Artikel 1 Reiskosten woon-werkverkeer

  • Artikel 2 Dienstreizen

  • Artikel 3 Billijkheidsbepaling

  • Artikel 4 Wijzigingen, naamgeving en inwerkingtreding

Artikel 1 Reiskosten woon-werkverkeer

Lid 1

Voor de vaststelling van de vergoedingsbedragen in dit artikel, wordt de Reisregeling Binnenland en de daarop betrekking hebbende bepalingen en aanvullingsregelingen als uitgangspunt genomen.

Lid 2

Onder woon-werkverkeer wordt in deze regeling verstaan het verkeer tussen de woonplaats en de standplaats(en).

Lid 3

De standplaatsen kunnen zijn de gemeenten binnen het verzorgingsgebied van de Muziek-, Dans- en Theaterschool. De hoofdstandplaats is de standplaats waar het meerendeel van de uren wordt uitgevoerd.

Lid 4

  • a

    Zij, die buiten het verzorgingsgebied woonachtig zijn, komen in aanmerking voor een vergoeding van de reiskosten woon-werkverkeer voor de kortste afstand tussen de woonplaats en de eerste standplaats resp. laatste standplaats van een dagtaak, volgens het lesrooster van de Muziek-, Dans- en Theaterschool. Voor hen die in een van de standplaatsen van de Muziek-, Dans- en Theaterschool woonachtig zijn, zonder in deze woon/standplaats feitelijk les te geven, gelden de bepalingen onder artikel 2 van deze regeling.

  • b

    Zij die op 31 januari 2011 reeds in dienst waren bij de Muziek-, Dans- en Theaterschool behouden hun recht op de vergoeding woon-werkverkeer zonder de beperking van een maximum reisafstand.

  • c

    Zij die op of na 01 februari 2011 in dienst zijn getreden bij de Muziek-, Dans- en Theaterschool geldt dat het aantal te vergoeden kilometers wordt begrensd tot een maximum reisafstand van 40 kilometer enkele reis.

Lid 5

Indien het dienstverband 17 of meer klok- of taakuren betreft, kan geen gebruik worden gemaakt van de bepalingen in dit artikel.

Lid 6

Voor hen die besluiten om gedurende het dienstverband te verhuizen naar een andere woonplaats verder gelegen van de standplaats, is geen verhoging van de reiskostenvergoeding mogelijk.

Lid 7

De vergoeding, als bedoeld in het voorgaande, is gebaseerd op de reiskosten per gewerkte dag, gemaakt op basis van werkelijke kosten per openbaar middel van vervoer langs de kortste weg.

Lid 8

Indien gebruik gemaakt wordt van een eigen vervoermiddel, bedraagt de vergoeding € 0,09 per afgelegde kilometer per gewerkte dag, met inachtneming van de fiscale regelgeving.

Artikel 2 Dienstreizen

Zij, die werkzaam zijn bij de Muziek-, Dans- en Theaterschool en dienstreizen wensen te declareren, kunnen gebruik maken van de ‘regeling vergoeding dienstreizen “De Kompanjie” 2011’.

Artikel 3 Billijkheidsbepaling

Het Dagelijks Bestuur kan op schriftelijk verzoek van de werknemer of op voorstel van de algemeen directeur in bijzondere omstandigheden een afwijkende regeling treffen.

Artikel 4 Wijzigingen, naamgeving en inwerkingtreding

Lid 1

Deze regeling kan door het Dagelijks Bestuur worden gewijzigd na overleg met en instemming van de OndernemingsRaad.

Lid 2

Deze regeling kan aangehaald worden als “Reiskostenvergoedingsregeling Muziek-, Dans- en Theaterschool “De Kompanjie” 2011”.

Lid 3

Deze regeling treedt met ingang van 1 februari 2011 in werking. Gelijktijdig met de inwerkingtreding worden bestaande regeling bij de deelnemende gemeenten inzake dit onderwerp ingetrokken.

Lid 4

Deze regeling is van kracht zolang de fiscale regels voor vergoeding van woon-werkverkeer, zoals die luidden op 1 januari 2011, niet wijzigen en/of komen te vervallen.