LANDSBESLUIT ter uitvoering van artikel 32, tweede lid, van het Landsbesluit vergelijkend onderzoek celmateriaal

Geldend van 10-10-2010 t/m heden

Intitulé

LANDSBESLUIT ter uitvoering van artikel 32, tweede lid, van het Landsbesluit vergelijkend onderzoek celmateriaal

Artikel 1

De identiteitszegel te gebruiken voor sporenmateriaal bestaat uit een witte sticker van 6,7 centimeter breed bij 2,8 centimeter hoog, voorzien van het opschrift in blauwe hoofdletters "POLITIE", met daaronder in blauwe letters het opschrift "Korps Landelijke Politiediensten divisie Logistiek". Aan de rechterzijde is de sticker voorzien van een, van boven naar onder geschreven, nummer.

Artikel 2

De identiteitszegel te gebruiken voor referentiemateriaal bestaat uit een fel oranje sticker van 4 centimeter breed bij 2 centimeter hoog, voorzien van de letter B in een zwarte hoofdletter, met daarnaast in zwart een nummer.

Artikel 3

De sluitzegel bestaat uit een sticker van 10 centimeter breed bij 4,8 centimeter hoog, voorzien van een witte rand met daarbinnen aan de linkerzijde een blauw vlak en aan de rechterzijde een wit vlak. Op het blauwe vlak is afgebeeld een grote witte letter G met een witte balk met in hoofdletters het opschrift "GERECHTELIJK LABORATORIUM". Op het witte vlak is afgebeeld een grote blauwe letter L met een blauwe balk met in hoofdletters het opschrift "MINISTERIE VAN JUSTITIE".

Artikel 4

[vervallen]