MINISTERIËLE REGELING tot aanwijzing van de instantie, bedoeld in artikel 5, eerste lid, van het Zeebrievenbesluit van Curaçao en Sint Maarten

Geldend van 10-10-2010 t/m heden

Intitulé

MINISTERIËLE REGELING tot aanwijzing van de instantie, bedoeld in artikel 5, eerste lid, van het Zeebrievenbesluit van Curaçao en Sint Maarten

Artikel 1

  • 1. De Scheepvaartinspectie van Sint Maarten wordt aangewezen als de instantie, bedoeld in artikel 5, eerste lid, van het Zeebrievenbesluit van Curaçao en Sint Maarten, die het openbaar rompbevrachtingsregister namens de Minister van Toerisme, Economische Zaken, Verkeer en Telecommunicatie, hierna te noemen: de minister, onder door hem te stellen voorwaarden, houdt.

  • 2. De Scheepvaartinspectie van Sint Maarten wordt gemachtigd tot het uitoefenen van de bevoegdheden van de minister die hem bij of krachtens de artikelen 5 tot en met 12 en 33, met uitzondering van die bevoegdheden, bedoeld in de artikelen 5, eerste lid, 8, vijfde lid, 9, onderdeel g, en 10 van hetZeebrievenbesluit van Curaçao en Sint Maarten.

  • 3. Het Hoofd van de Scheepvaartinspectie of, voor zover deze niet ten kantore aanwezig is, diens plaatsvervanger, wordt aangewezen als de centrale registerhouder, bedoeld in artikel 2, derde lid, van het Landsbesluit rompbevrachtingsregister.

Artikel 2

Het kantoor van het openbaar rompbevrachtingsregister, bedoeld in artikel 2, eerste lid, van het Landsbesluit rompbevrachtingsregister wordt gehouden in hetzelfde pand waarin de Scheepvaartinspectie van Sint Maarten zijn kantoren heeft, te weten het pand gelegen aan Harbour Villagesuit, Pointe Blanche, Philipsburg te Sint Maarten.

Artikel 3

[regelt de inwerkingtreding]