Regeling vervallen per 06-05-2016

Delegatie en mandaat besluit 2010

Geldend van 01-04-2010 t/m 05-05-2016

Intitulé

Delegatie en mandaat besluit 2010

Artikel 1 Schenkingen

De bevoegdheid tot het doen van schenkingen, die een waarde van € 1000,-- niet te boven gaan, te delegeren aan het college van burgemeester en wethouders, zulks onder de voorwaarde dat van iedere schenking mededeling zal worden gedaan aan de raad.

Artikel 2 Toepassing Uniforme openbare voorbereidingsprocedure

De bevoegdheid tot toepassing van de Uniforme openbare voorbereidingsprocedure ingevolge afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht te delegeren aan het college van burgemeester en wethouders.

Artikel 3 Verzoeken in het kader van de Wet openbaarheid bestuur

De bevoegdheid om te beslissen op verzoeken aan de Raad om informatie als bedoeld in de Wet openbaarheid bestuur te delegeren aan het college van burgemeester en wethouders.

Artikel 4 Het nemen en het afwijzen van een projectbesluit

De bevoegdheid om ten behoeve van de verwezenlijking van een projectbesluit van gemeentelijk belang een projectbesluit te nemen dan wel af te wijzen te delegeren aan het college van burgemeester en wethouders.

Artikel 5 Vaststellen van de afbakening van panden en verblijfsobjecten

De bevoegdheid om op basis van artikel 6, lid 2 van de Wet basisregistraties adressen en gebouwen, de afbakening van panden en verblijfsobjecten vast te stellen, te delegeren aan het college van burgemeester en wethouders.

Artikel 6 Het afwijzen van een aanvraag om een bestemmingsplan vast te stellen

De bevoegdheid om een aanvraag tot vaststelling van een bestemmingsplan af te wijzen aan het college van burgemeester en wethouders te mandateren.

Artikel 7 Mandaat met betrekking tot het digitaal ondertekenen van ruimtelijke plannen

Mandaat te verlenen aan het college van burgemeester en wethouders en ondermandaat aan Afdelingshoofd VROM, beleidsadviseur A / VROM; beleidsadviseur B/ Ruimtelijke Ordening, beleidsadviseur D/ Geo informatie om ruimtelijk plannen digitaal te ondertekenen, te waarmerken en te publiceren. Het gaat hierbij concreet om de volgende ruimtelijke plannen:- structuurvisie - bestemmingsplan - voorbereidingsbesluit - projectbesluit- beheersverordening - exploitatieplan  

Artikel 8 Mandaat vertegenwoordiging in bezwaar en beroepsprocedures

Mandaat te verlenen aan het college van burgemeester en wethouders alsmede nader door het college aan te wijzen ambtenaren of deskundigen om de raad te vertegenwoordigen in procedures en zittingen bij de commissie voor de bezwaarschriften, de Rechtbank, de Raad van State en de Centrale Raad van Beroep ter zake van de door de raad genomen besluiten ten aanzien waarvan bezwaar of beroep is ingesteld dan wel om schorsing of voorlopige voorziening is verzocht.

Artikel 9 Informatie aan de raad

Alle door het college op grond van het delegatie en mandaatbesluit genomen besluiten worden ter kennisname aan de raad gestuurd.

Artikel 10 Inwerkintreding

Dit besluit treedt in werking op de dag na publicatie.

Artikel 11 Citeertitel

Dit besluit wordt aangehaald als Delegatie en mandaatbesluit gemeente Zuidplas 2010