Regeling vervallen per 01-07-2023

Verlenging cameratoezicht Stadsplein en Stationsplein

Geldend van 14-07-2020 t/m 30-06-2023

Intitulé

Verlenging cameratoezicht Stadsplein en Stationsplein

Aanleiding

Aan het Stadsplein bevinden zich meerdere uitgaanslocaties, het winkelcentrum De Koperwiek en het Stadsplein is regelmatig het decor van evenementen. Voorts is het metrostation Capelle Centrum gelegen aan het Stadsplein. Hierdoor zijn er dagelijks grote aantallen bezoekers/passanten op en rond het Stadsplein aanwezig. Het Stationsplein is met het station Capelle Schollevaar een kwetsbaar reizigers- en bezoekersknooppunt waar dagelijks veel reizigers het gebied doorkruisen. Op beide locaties is reeds langere tijd cameratoezicht aanwezig.

De burgemeester van Capelle aan den IJssel maakt bekend dat hij heeft besloten om:

  • 1.

    het cameratoezicht door middel van 2 vaste camera’s op het Stadsplein te verlengen voor de periode van 1 juli 2020 tot 1 juli 2023;

  • 2.

    het cameratoezicht door middel van 12 vaste camera’s op het Stationsplein te verlengen voor de periode van 1 juli 2020 tot 1 juli 2023.

Ondertekening

Aldus besloten door de burgemeester op 30 juni 2020,

de burgemeester van Capelle aan den IJssel,

mr. P. Oskam

Niet mee eens?

Bent u het niet eens met deze beslissing, dan kunt u hiertegen bezwaar maken. U moet dan binnen zes weken een bezwaarschrift indienen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.

In het bezwaarschrift moet u in ieder geval vermelden: uw naam en adres, de datum van uw bezwaarschrift, tegen welk besluit u bezwaar maakt (u kunt het beste een kopie meesturen) en de redenen waarom u het niet eens bent met het besluit. Vergeet niet uw bezwaarschrift te ondertekenen. U kunt u bezwaarschrift ook indienen via internet. Ga hiervoor naar het E-loket op www.capelleaandenijssel.nl

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de inwerkingtreding van het besluit niet. Heeft u een spoedeisende reden, dan kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam om een voorlopige voorziening verzoeken. Het verzoek stuurt u aan: De voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, Sector Bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam. Voor een dergelijk verzoek is griffierecht verschuldigd.