Regeling vervallen per 01-01-2016

Uitvoeringsbesluit gebiedsaanwijzing tijdelijk cameratoezicht Molenstraat e.o. Helmond 2014

Geldend van 11-10-2014 t/m 31-12-2015

Intitulé

UITVOERINGSBESLUIT GEBIEDSAANWIJZING TIJDELIJK CAMERATOEZICHT MOLENSTRAAT E.O. HELMOND 2014

De burgemeester van Helmond

Gelet op het bepaalde in artikel 151c van de Gemeentewet en artikel 2.10.1 van de Algemene Plaatselijke Verordening Helmond 2008

Besluit:

  • 1.

    Aan te wijzen als gebied waarbinnen tijdelijk cameratoezicht kan plaatsvinden: de Molenstraat, Doorneind, Kloostersteeg, inclusief de uitvalswegen Zuidende, Sobriëtasplein, Noord-Koninginnewal en Zuid Koninginnewal, conform de bij dit besluit behorende tekening.

  • 2.

    Te bepalen dat het cameratoezicht, zoals genoemd in het eerste lid, steeds tijdelijk plaats zal vinden, waarbij de periode door de burgemeester zal worden bepaald na overleg met de Officier van Justitie.

  • 3.

    Te bepalen dat het cameratoezicht tijdelijk verlengd wordt tot uiterlijk 1 januari 2016.

  • 4.

    Te bepalen dat dit besluit in werking treedt op de eerste dag na bekendmaking.

Bezwaar en verzoek om voorlopige voorziening

Bent u het niet eens met mijn besluit? Dan kunt u hiertegen een bezwaarschrift indienen. Uw bezwaarschrift stuurt u aan: De burgemeester van Helmond, postbus 950, 5700 AZ Helmond. U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via www.helmond.nl/bezwaar. Zorgt u er voor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag van verzending van dit besluit. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen.

Een bezwaarschrift moet ondertekend zijn en bevat verder: uw naam en adres, de datum waarop het bezwaarschrift is geschreven, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden (argumenten) van het bezwaar.

Wilt u verhinderen dat het besluit op korte termijn wordt uitgevoerd? Dien dan ook een verzoek om een voorlopige voorziening in bij de voorzieningenrechter. Een verzoek daartoe richt u aan: De Voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s- Hertogenbosch. U kunt uw verzoekschrift ook digitaal indienen via https://loket.rechtspraak.nl/Burgers/Conflict%20met%20overheidsorganisatie/33

Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Heeft u vragen over het indienen van een (digitaal) bezwaarschrift of een voorlopige voorziening ? Kijk dan op de site van de gemeente Helmond, www.helmond.nl/bezwaar.

Ondertekening

Besloten door de burgemeester van Helmond op 27 februari 2014.
De burgemeester van Helmond,
mevrouw P.J.G.M. Blanksma – van den Heuvel
Bekend gemaakt op:
28 februari 2014
De gemeentesecretaris,
Dhr. A.A.M. Marneffe RA