Besluit aanwijzing elektronische bekendmaking voor besluiten van algemene strekking

Geldend van 18-06-2014 t/m heden

Het college van de gemeente Bronkchorst heeft besloten, op grond van artikel 1 van het Besluit bekendmaking en beschikbaarstelling decentrale regelgeving overheden:

de website www.officielebekendmakingen.nl aan te wijzen als plek voor het officieel bekendmaken (via het zogenaamd digitaal gemeenteblad) van besluiten van algemeen verbindende voorschriften en voor andere besluiten van algemene strekking.

Aldus op 3 juni 2014 vastgesteld door burgemeester en wethouders van de gemeente Bronckhorst

de secretaris, de burgemeester,

A.H. van Hout H.A.J. Aalderink

Toelichting

Sinds jaar en dag publiceren we op de gemeentepagina’s in deze rubriek officiële besluiten die wettelijk bekend gemaakt moeten worden. Het gaat dan om vergunningen, bestemmingsplanprocedures en verordeningen/beleidsregels. De wereld wordt steeds digitaler en inmiddels worden veel officiële besluiten ook digitaal gepubliceerd. De verordeningen en beleidsregels worden door het besluit van b en w vanaf heden officieel bekendgemaakt via bovengenoemde website. Dit betekent dat dit dan ook de plek voor u is om besluiten over verordeningen en beleidsregels in te zien en er op te reageren. Op de gemeentepagina’s publiceren wij nog enkel een overzicht van deze besluiten met een verwijzing naar www.officielebekendmakingen.nl. Op www.overheid.nl kunt u een e-mailattendering instellen om deze meldingen in uw mailbox te ontvangen.