Besluit van de gemeenteraad van de gemeente Borne houdende regels omtrent beeldkwaliteit Beeldkwaliteitsplan Bornsche Maten, derde fase, Eschwonen en De Maten (A)

Geldend van 28-09-2017 t/m heden

Intitulé

Beeldkwaliteitsplan Bornsche Maten, derde fase, Eschwonen en De Maten (A)

Op 12 september 2017 heeft de gemeenteraad van Borne het Beeldkwaliteitsplan Bornsche Maten, derde fase, Eschwonen en De Maten (A) vastgesteld en besloten dat paragrafen 2.5 en 3.5 van het beeldkwaliteitsplan onderdeel uitmaakt van de Welstandsnota, waarbij de gebiedsgerichte criteria uit de Welstandsnota voor dit gebied worden vervangen door dit beeldkwaliteitsplan. Het beeldkwaliteitsplan Bornsche Maten, derde fase, Eschwonen en De Maten (A) heeft betrekking op de realisatie van circa 275-325 woningen in (delen van) de wijken Eschwonen en De Maten. Het plangebied is gelegen ten noorden van De Veste, ten oosten van de Bornsche Beeklaan en ten zuiden en westen van het buitengebied.

Inzage

Het beeldkwaliteitsplan en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 21 september 2017 t/m 2 november 2017 bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het beeldkwaliteitsplan is digitaal beschikbaar op www.borne.nl onder Digitaal inzien / bestemmingsplannen / inzage of klik op bijgevoegde bijlage om deze in te zien.

Bijlage 1

Beeldkwaliteitsplan Bornsche Maten, derde fase, Eschwonen en De Maten (A)