Besluit vervanging archiefbescheiden mandaattaken gemeente Rotterdam, Regionaal Bureau Zelfstandigen

Geldend van 09-01-2020 t/m heden met terugwerkende kracht vanaf 01-01-2018

Intitulé

Besluit vervanging archiefbescheiden mandaattaken gemeente Rotterdam, Regionaal Bureau Zelfstandigen

Burgemeester en wethouder van de gemeente Krimpenerwaard,

Gelet op artikel 7 van de Archiefwet 1995;

Gelet op de regeling van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van 6 december 2012, nr. WJZ/466161 (10265), tot wijziging van de Archiefregeling in verband met het stellen van nadere regels omtrent vervanging;

Gelet op het, met instemming van de gemeentearchivaris van de gemeente Rotterdam, besluit vervanging archief bescheiden Regionaal Bureau Zelfstandigen 21 december 2016.

Besluiten vast te stellen;

Besluit vervanging archiefbescheiden mandaattaken gemeente Rotterdam, regionaal bureau zelfstandigen

Artikel 1 Digitalisering archiefbescheiden

  • 1. Het college van burgemeester en wethouders gaat over tot vervanging door digitale reproducties van de analoge archiefbescheiden die op grond van de gemeentelijke selectielijst 2017 voor bewaring en vernietiging in aanmerking komen, waarna deze analoge archiefbescheiden worden vernietigd.

  • 2. De vervanging geldt voor de archiefbescheiden die in het kader van het Bijstand besluit zelfstandigen (Bbz) 2004 en de Participatiewet door het Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) van de gemeente Rotterdam worden ontvangen of verzonden, vanaf 1 januari 2018.

  • 3. Reproductie geschiedt op de wijze zoals omschreven in het vastgestelde generiekhandboek voor vervanging van papieren documenten door digitale reproducties van de gemeente Rotterdam 2016.

  • 4. De gemeente Rotterdam wordt gemachtigd voor het opstellen en ondertekenen van de verklaring van vervanging, op grond van artikel 8 van het Archiefbesluit 1995, met de mogelijkheid van ondermachtiging aan de manager van de afdeling informatiebeheer en processen.

Artikel 2 Inwerkingtreding en bekendmaking

Dit besluit wordt bekendgemaakt in het Gemeenteblad, en treedt in werking op de dag volgend op de dag van bekendmaking en werkt terug tot en met 1 januari 2018.

Artikel 3 Citeertitel

Dit besluit wordt aangehaald als: Besluit vervanging archiefbescheiden mandaattaken gemeente Rotterdam, Regionaal Bureau Zelfstandigen

Ondertekening

Vastgesteld in de vergadering van burgemeester en wethouder van de gemeente Krimpenerwaard van 17 december 2019

De secretaris

Mw. mr. M. Plantinga

De burgemeester

mr. R.S Cazemier