Attentieregeling

Geldend van 06-09-2017 t/m heden met terugwerkende kracht vanaf 01-09-2017

Intitulé

Attentieregeling

Attentieregeling

Artikel 1 Vertrek/ontslag op eigen verzoek/op wachtgeldstelling

Lid 1

De ambtenaar ontvangt een bloemstuk t.w.v. € 14,00 en een bedrag van € 125,00 (gebruteerd).

Lid 2

Indien de ambtenaar drie jaar of langer werkzaam is geweest bij deze gemeente wordt hij, indien hij dat wenst, in de gelegenheid gesteld van de collega’s werkzaam bij deze gemeente afscheid te nemen in de kantine van het gemeentehuis tussen 16.30 en 17.30 uur. De kosten verbonden aan dit afscheid zijn voor rekening van de gemeente.

Artikel 2 Afscheid bij VUT/pensioen/afkeuring

Lid 1

De ambtenaar ontvangt een bloemstuk t.w.v. € 14,00 en een bedrag van € 125,00 (gebruteerd).

Lid 2

Wanneer de ambtenaar dat wenst, wordt hij in de gelegenheid gesteld van de collega’s werkzaam bij deze gemeente afscheid te nemen in de kantine van het gemeentehuis tussen 16.30 en 17.30 uur. De kosten verbonden aan dit afscheid zijn voor rekening van de gemeente.

Lid 3

Wanneer de ambtenaar dat wenst wordt hem een receptie aangeboden waarbij ook relaties kunnen worden uitgenodigd. De receptie kan naar keuze georganiseerd worden in het gemeentehuis, De Brinkhof, De Hullen of op de werkplaats. De kosten van de receptie komen voor maximaal € 12 per persoon voor rekening van de gemeente.

Lid 4

Als de ambtenaar geen gebruik wenst te maken van de mogelijkheden onder b of c, maar zelf iets anders wil organiseren, dan worden de kosten op declaratiebasis vergoed tot een bedrag van maximaal € 500,00.

Artikel 3 Huwelijk en huwelijksjubileum

Wanneer de werkgever op de hoogte is gesteld van het huwelijk / partnerschapsregistratie / huwelijksjubileum / partnerschapsregistratiejubileum wordt een bloemstuk t.w.v. € 14,00 gestuurd.

Artikel 4 Geboorte

Wanneer de werkgever op de hoogte is gesteld van de geboorte wordt een bloemstuk t.w.v. € 14,00 gestuurd.

Artikel 5 Langdurige ziekte/ ziekenhuisopname

Bij langdurige ziekte (> 3 weken) of ziekenhuisopname wordt een bloemstuk of fruitmand gestuurd t.w.v. € 14,00.