Aanwijzingsbesluit

Geldend van 23-04-2015 t/m heden

Intitulé

Aanwijzingsbesluit

afbeelding binnen de regeling

Het college van burgemeester en wethouders heeft, gelet op het bepaalde in artikel 4:25, eerste lid, APV, in zijn vergadering van 31 maart 2015 besloten het volgende aanwijzingsbesluit vast te stellen:

  • 1.

    Aan de Kalkovens nabij de passantenhaven wordt gelegenheid geboden voor het plaatsen van maximaal vier campers die ter plaatse maximaal 3 x 24 uur gebruik mogen maken van de aangewezen plaats ten behoeve van recreatief nachtverblijf. Onder een camper wordt verstaan een gemotoriseerd voertuig met faciliteiten (kook-, was- en slaapgelegenheid) voor recreatief nachtverblijf.

  • 2.

    Dat dit aanwijzingsbesluit in werking treedt met ingang van de dag na die van bekendmaking

    Belanghebbenden die rechtstreeks in hun belang menen te zijn getroffen, kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen. In ieder geval moet worden vermeld tegen welk besluit het bezwaarschrift is gericht en waarom. Het bezwaarschrift moet zijn ingediend binnen zes weken nadat het besluit op de voorgeschreven wijze is bekendgemaakt.. Na deze termijn ingediende bezwaarschriften kunnen wij niet in behandeling nemen. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van een besluit niet.

    Een gemotiveerd en ondertekend bezwaarschrift kunt u sturen naar:

    Het college van burgemeester en wethouders Postbus 10.000 8401 ZP Beetsterzwaag

    Als er sprake is van spoedeisend belang en u niet wilt dat het besluit in werking treedt, kan een verzoek om voorlopige voorziening, met betrekking tot een besluit waartegen bezwaar is ingesteld, worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U moet dan wel een afschrift van het ingediende bezwaarschrift bijvoegen. Wanneer een voorlopige voorziening wordt ingediend treedt het besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Ondertekening

Burgemeester en wethouders van Opsterland,
Ellen van Selm, burgemeester. Koen van Veen, secretaris.

Bijlage aanwijzingsbesluit