Beheersverordening Griftpark

Geldend van 13-05-2013 t/m heden

Intitulé

Beheersverordening Griftpark

RECTIFICATIE

Beheersverordening Griftpark(raadsbesluit van9 april 2013)

De raad van de gemeente Utrecht;

BESLUIT

vast te stellen de volgende

BEHEERSVERORDENING Griftpark

De gemeenteraad heeft bij besluit van 9 april 2013 de beheersverordening Griftpark vastgesteld.

Abusievelijk is in de bekendmaking op 1 mei 2013 vermeld dat de vastgestelde beheersverordening in werking treedt op 9 mei 2012. Dit wordt 13 mei 2013, zijnde de achtste dag na de datum van bekendmaking

Plangebied en doelstelling

Het plangebied van deze verordening is gelegen direct aan de noord- oostzijde van de oude binnenstad. Het wordt aan de noordzijde begrensd door de Van Swindenstraat, aan de oostzijde door de Blauwkapelseweg en aan de zuidzijde door de Kleine Singel en het hart van de Stadsbuitengracht. Aan de westzijde ligt de grens bij de achtertuinen van de Grietstraat. Vervolgens ligt de grens langs de Stieltjesstraat, de Van Musschenbroekstraat en sluit weer aan op de Van Swindenstraat in het noorden.

De hoofddoelstelling van de beheersverordening (artikel 3.38 Wet ruimtelijke ordening) is het bieden van een actueel planologisch kader, waarbij het bestaande gebruik en de bestaande bouwwerken het uitgangspunt zijn.

Inzien

U kunt deze beheersverordening, bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding, met ingang van donderdag 2 mei 2013 inzien bij:

-Balie Bouwen Wonen en Ondernemen

Rachmaninoffplantsoen 61, Utrecht

Open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Wijkbureau Noordoost

F.C. Dondersstraat 1, Utrecht

Open van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

De beheersverordening wordt op grond van artikel 139 Gemeentewet gepubliceerd in het gemeenteblad. De digitale beheersverordening wordt daarnaast, via een landelijke website, www.ruimtelijkeplannen.nl

gepubliceerd. De digitale beheersverordening, zoals deze staat op de landelijke website, is authentiek en rechtsgeldig boven de analoge versie.

De gemeente Utrecht biedt de beheersverordening ook aan via de gemeentelijke website, www.utrecht.nl/bestemmingsplannen.

De vastgestelde beheersverordening treedt in werking op 13 mei 2013, zijnde de achtste dag na de datum van bekendmaking. Ingevolge artikel 8:2 sub b van de Algemene wet bestuursrecht is tegen de beheersverordening geen beroep mogelijk.

Aldus besloten in de openbare vergadering van de raad, gehouden op 9 april 2013

De griffier, De burgemeester,

Drs. A.A.H. Smits Mr. A. Wolfsen