Vakbondscontributie

Geldend van 15-03-2014 t/m heden met terugwerkende kracht vanaf 01-01-2014

Intitulé

Vakbondscontributie

Vakbondscontributie

Regeling fiscalisering vakbondscontributie

  • Artikel 1

  • Artikel 2

  • Artikel 3

  • Artikel 4

De werknemer kan verzoeken om brutolooncomponenten te ruilen voor vergoeding voor de contributie voor het lidmaatschap van de vakbond. Hierdoor heeft de werknemer een fiscaal voordeel over de door hem/haar betaalde vakbondscontributie.

In ruil voor de vergoeding voor het lidmaatschap van de vakbond gaat de werknemer akkoord met verlaging van de eindejaarsuitkering in december van het lidmaatschapsjaar.

Om voor deze regeling in aanmerking te komen levert werknemer het door hem/haar van de vakbond ontvangen overzicht van de betaalde contributie uiterlijk 20 november van het betreffende jaar in bij de werkgever.

Deze regeling kan worden aangehaald als “Regeling Fiscalisering Vakbondscontributie” gemeente Oldambt en treedt in werking op 1 januari 2010.

Ondertekening

Bij besluit van het dagelijks bestuur d.d. 10-1-2014 is vastgesteld dat de “Regeling Fiscalisering Vakbondscontributie' zoals vastgesteld door de gemeente Oldambt en daar per 1-1-2010 in werking is getreden, gevolgd wordt totdat er een eigen regeling terzake door de Veiligheidsregio Groningen is vastgesteld.