Regeling vervallen per 10-12-2021

Regeling (uitkering) bijzondere gebeurtenissen WerkSaam Westfriesland

Geldend van 06-10-2016 t/m 09-12-2021

Intitulé

Regeling (uitkering) bijzondere gebeurtenissen WerkSaam Westfriesland

Deze regeling is van toepassing op:

Alle medewerkers in dienst bij WerkSaam Westfriesland en WerkSaam Verloning B.V.

Inleiding

Door WerkSaam wordt bij een aantal bijzondere gebeurtenissen stilgestaan. WerkSaam biedt dan een receptie en/ of een cadeau aan. In deze regeling wordt nader ingegaan op de mogelijkheden.

Receptie

Bij een 25- of 40-jarig jubileum of bij het gebruik maken van het (flexibel) pensioen wordt de mogelijkheid aangeboden:

-tot een receptie in het pand van WerkSaam Westfriesland. In overleg met de leidinggevende kan de medewerker de invulling/vorm van de receptie bepalen.

OF

-in overleg met leidinggevende met maximaal 20 personen buiten WerkSaam te vieren, met een maximum besteding van € 30,- per persoon (incl. drankjes). Het bedrag kan achteraf gedeclareerd worden via leidinggevende.

Attenties

Bij bijzondere gebeurtenissen zoals de geboorte of adoptie van een kind, een huwelijk en uitdiensttreding heeft de leidinggevende de mogelijkheid om een attentie te kopen ter hoogte van € 50,00.

Uitkering bij bijzondere gebeurtenissen

• In de CAR/UWO is een ambtsjubileumgratificatie opgenomen als een medewerker 25, 40 of 50 jaar bij de overheid heeft gewerkt. Voor nadere uitleg over de hoogte van de gratificatie wordt verwezen naar de bepaling (Artikel 3:5) in de CAR-UWO.

• In de CAO voor de Sociale Werkvoorziening is een gratificatie van toepassing bij een 25- en 40- jarig jubileum. Voor nadere uitleg over de hoogte van de gratificatie wordt verwezen naar Deel 1, hoofdstuk 5.8 in de CAO.

Inwerkingtreding

Deze regeling kan worden aangehaald als “Regeling (uitkering) bijzondere gebeurtenissen”. Deze regeling treedt in werking een dag na haar bekendmaking. Hiermee vervalt de “Regeling (uitkering) bijzondere gebeurtenissen” van 1 januari 2015.

Vastgesteld in de vergadering van het dagelijks bestuur d.d. 1 september 2016.

De voorzitter, De directeur,

A.J. de Jong M.J. Dölle