Regeling vervallen per 01-07-2014

Verordening verstrekking computer en communicatieapparatuur wethouders 2002

Geldend van 27-06-2002 t/m 30-06-2014 met terugwerkende kracht vanaf 01-01-2002

Intitulé

Verordening verstrekking computer en communicatieapparatuur wethouders 2002

De raad van de gemeente Woensdrecht,Gelezen het voorstel van het college van Burgemeester en wethouders d.d. 17 juni 2002, Gelet op artikel 44 Gemeentewet,Gelet op artikel 27a van het Rechtspositiebesluit wethouders,Besluit vast te stellen de volgende verordening:Verordening verstrekking computer- en communicatieapparatuur wethouders 2002

Hoofdstuk 1 Inleidende bepalingen

Artikel 1 Toepassingsbereik

Deze verordening is van toepassing op degene die ingevolge artikel 35 van de Gemeentewet is benoemd tot wethouder.

Hoofdstuk 2 Verstrekkingen

Artikel 2 Verstrekking

De gemeente stelt aan wethouders de voor de uitoefening van het ambt benodigde computer- en communicatieapparatuur in bruikleen ter beschikking.

Artikel 3 Uitvoering

  • 1 Ter uitvoering van artikel 2 draagt de gemeente zorg voor:

    • a.

      De verstrekking van een PC-Laptop, te verstrekken bij het begin van de raadsperiode. De kosten hiervan bedragen maximaal € 2.269,00.

    • b.

      De verstrekking van een mobiele telefoon bij de aanvraag van de raadsperiode, telkens voor een termijn van drie jaar, met een waarde van maximaal € 456,-. Desgewenst kan een mobiele telefoon met een hogere waarde worden verstrekt. In dat geval dient rechthebbende het meerdere aan de gemeente te vergoeden.

  • 2 De waarde in het economische verkeer van de onder lid 1 genoemde apparatuur in het kalenderjaar en de twee voorgaande kalenderjaren bedraagt niet meer dan in het kalenderjaar geldende maximum voor belastingvrije verstrekking.

  • 3 De onder lid 1 genoemde apparatuur wordt gedurende de ambtsperiode in bruikleen ter beschikking gesteld. Daartoe wordt een bruikleenovereenkomst met de gebruiker afgesloten. In deze bruikleen overeenkomst wordt ten minste bepaald tot wiens verantwoordelijkheid het transport, installatie en beheer behoort.

  • 4 De apparatuur genoemd, in het eerste lid, onder a, b, en d, wordt bij tussentijds aftreden van de wethouder aan de gemeente overgedragen. Diens opvolger heeft recht op het gebruik van deze apparatuur.

  • 5 Aan het einde van de normale zittingsperiode hebben de leden van het college de mogelijkheid de apparatuur over te nemen tegen een dan vast te stellen restwaarde.

Hoofdstuk 3 Slotbepalingen

Artikel 4 Inwerkingtreding

Deze verordening treedt in werking op de dag van vaststelling en werkt terug tot 1 januari 2002.

Artikel 5 Citeertitel

Deze verordening wordt aangehaald als "Verordening verstrekking computer en communicatieapparatuur wethouders 2002".

Ondertekening

Aldus vastgesteld in de openbare raadsvergadering van 27 juni 2002,
De secretaris,                  De voorzitter,