LANDSBESLUIT, HOUDENDE ALGEMENE MAATREGELEN, ter uitvoering van de artikelen 4, eerste lid, en 6 van de Statistieklandsverordening (Landsbesluit conjunctuurindicatoren)

Geldend van 10-10-2010 t/m heden

Intitulé

LANDSBESLUIT, HOUDENDE ALGEMENE MAATREGELEN, ter uitvoering van de artikelen 4, eerste lid, en 6 van de Statistieklandsverordening

Artikel 1

Het Centraal Bureau voor de Statistiek houdt vanaf april 1998 en vervolgens steeds na drie maanden een enquête onder bedrijven, organisaties en stichtingen, de enquête conjunctuurindicatoren.

Artikel 2

De vragen van de enquête conjunctuurindicatoren worden beantwoord door alle bedrijven, organisaties en stichtingen die vallen in een door het Centraal Bureau voor de Statistiek samen te stellen steekproef.

Artikel 3

  • 1. De vragen, bedoeld in artikel 2, hebben onder meer betrekking op productie of omzet, prijzen en personeelsaantallen.

  • 2. De vragen worden beantwoord voor elke maand van het voorbije kwartaal afzonderlijk.

Artikel 4

Een ieder die op grond van artikel 1 door het Centraal Bureau voor de Statistiek wordt benaderd, is verplicht de vragen, bedoeld in artikel 2, binnen één maand na afloop van het voorbije kwartaal te beantwoorden en bij de Directeur van het Centraal Bureau voor de Statistiek in te leveren.

Artikel 5

[regelt de inwerkingtreding]

Artikel 6

Dit landsbesluit kan worden aangehaald als: Landsbesluit conjunctuurindicatoren.