MINISTERIËLE REGELING van 3 mei 1999 ter uitvoering van artikel 10 van het Landsbesluit landsexamens v.w.o., h.a.v.o., m.a.v.o.

Geldend van 10-10-2010 t/m heden

Intitulé

MINISTERIËLE REGELING van 3 mei 1999 ter uitvoering van artikel 10 van het Landsbesluit landsexamens v.w.o., h.a.v.o., m.a.v.o.

Artikel 1

  • 1. Het landsexamen in de vakken biologie, scheikunde, natuurkunde, wiskunde-A, wiskunde-B, economische wetenschappen I en recht, economische wetenschappen II en recht, Nederlandse taal en letterkunde, Engelse taal en letterkunde, Spaanse taal en letterkunde, Franse taal en letterkunde en Duitse taal en letterkunde worden voor het voorbereidend wetenschappelijk onderwijs afgenomen volgens de programma's opgenomen in de bij deze regeling behorende bijlage.

  • 2. Het landsexamen in de vakken biologie, scheikunde, natuurkunde, wiskunde-A, wiskunde-B, economie, handelswetenschappen en recht, Nederlandse taal en letterkunde, Engelse taal en letterkunde, Spaanse taal en letterkunde, Franse taal en letterkunde en Duitse taal en letterkunde alsmede het eindexamen in de vakken handvaardigheid, textiele werkvormen, muziek en tekenen worden voor het hoger algemeen voortgezet onderwijs afgenomen volgens de programma's opgenomen in de bij deze regeling behorende bijlage.

  • 3. Het landsexamen in de vakken biologie, scheikunde, natuurkunde, wiskunde, handelskennis, Nederlandse taal, Engelse taal, Spaanse taal, Franse taal en Duitse taal alsmede het eindexamen in de vakken handvaardigheid, textiele werkvormen, muziek en tekenen worden voor het middelbaar algemeen voortgezet onderwijs afgenomen volgens de programma's opgenomen in de bij deze regeling behorende bijlage.

Artikel 2

[regelt de inwerkingtreding]