Regeling van de Minister van Toerisme, Economische Zaken, Verkeer en Telecommunicatie van de 29ste oktober 2013, tot vaststelling van nieuwe tarieven voor de telecommunicatie-industrie

Geldend van 11-12-2013 t/m heden met terugwerkende kracht vanaf 01-01-2013

Intitulé

Regeling telecommunicatieven

Artikel 1

De vergoedingen, opgenomen in de bijlagen bij deze regeling, zijn verschuldigd voor de kosten van de bemoeiingen, van het toezicht op de naleving en van de behandeling van klachten over storing of belemmering als bedoeld in artikel 31, eerste lid, van de Landsverordening telecommunicatievoorzieningen.

Artikel 2

De Regeling vergoedingen telecommunicatievoorzieningen (AB 2013, GT no. 457) wordt ingetrokken.

Artikel 3

Voor een machtiging met een geldigheidsduur van vijf jaren, die van kracht was op 1 januari 2013, zijn de vergoedingen als opgenomen in de bij deze regeling behorende bijlage eerst verschuldigd op het moment waarop de machtiging wordt verlengd.

Artikel 4

  • 1. Deze regeling treedt, zodra deze in het Afkondigingsblad is geplaatst, in werking met ingang van de eerste dag van de zevende week na de datum van bekrachtiging en werkt terug tot en met 1 januari 2013.

  • 2. In afwijking van het eerste lid, treedt deze regeling:

    • a.

      in werking met ingang van de eerste dag van de derde week na de beslissing van het Constitutioneel Hof indien de Ombudsman een zaak aanhangig heeft gemaakt als bedoeld in artikel 127, derde lid, van de Staatsregeling; of,

    • b.

      niet in werking indien het Constitutioneel Hof oordeelt dat deze regeling, niet verenigbaar is met de Staatsregeling.

Artikel 5

Deze regeling wordt aangehaald als: Regeling telecommunicatietarieven

Bijlagen

Bijlagen artikel 1

Toelichting AB 2013, no. 39

AB 2013, no. 39 en toelichting