Besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noord-Beveland houdende regels omtrent het aanwijzen van de heffings- en invorderingsambtenaar en de belastingdeurwaarder (Aanwijzingsbesluit heffings- en invorderingsambtenaar en belastingdeurwaarder parkeerbelastingen Veerse Meergebied II gemeente Noord-Beveland)

Geldend van 31-03-2021 t/m heden

Intitulé

Besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Noord-Beveland houdende regels omtrent het aanwijzen van de heffings- en invorderingsambtenaar en de belastingdeurwaarder (Aanwijzingsbesluit heffings- en invorderingsambtenaar en belastingdeurwaarder parkeerbelastingen Veerse Meergebied II gemeente Noord-Beveland)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noord-Beveland;

gelet op het bepaalde in afdeling 10.1.2. van de Algemene wet bestuursrecht, artikel 231, tweede lid, sub b, c en e en artikel 232 lid 2 van de Gemeentewet, de overeenkomst parkeerbeheer tussen de gemeente Noord-Beveland en de gemeente Veere, de Parkeerverordening gemeente Noord-Beveland en artikel 2.1 van de Arbeidsvoorwaardenregeling van Noord-Beveland;

Overwegende dat het noodzakelijk is de aanwijzing van de heffings- en invorderingsambtenaar en belastingdeurwaarder voor de parkeerbelastingen binnen het Veerse Meergebied II te regelen;

b e s l u i t :

vast te stellen het Aanwijzingsbesluit heffings- en invorderingsambtenaar en belastingdeurwaarder parkeerbelastingen Veerse Meergebied II gemeente Noord-Beveland:

Artikel 1.

  • a. Aan te wijzen als de gemeenteambtenaar belast met de heffing van gemeentelijke belastingen als bedoeld in artikel 231 lid 2, sub b van de Gemeentewet: het Afdelingshoofd belastingen van de gemeente Middelburg; voor zover het heffingsbevoegdheden betreft op het gebied van parkeerbelastingen binnen het Veerse Meergebied II, zoals aangegeven op de plattegrond die als bijlage 1 aan dit besluit is gehecht.

  • b. Aan te wijzen als vervanger van de in onderdeel a genoemde gemeenteambtenaar: Vakspecialist I van de gemeente Middelburg.

  • c. Aan te wijzen als gemeenteambtenaar belast met de inning van gemeentelijke belastingen als bedoeld in artikel 231 lid 2, sub c van de Gemeentewet: het Afdelingshoofd Belastingen gemeente Middelburg; voor zover het inningsbevoegdheden betreft op het gebied van parkeerbelastingen binnen het Veerse Meergebied II, zoals aangegeven op de plattegrond die als bijlage 1 aan dit besluit is gehecht.

  • d. Aan te wijzen als vervanger van de in onderdeel c genoemde gemeenteambtenaar: Vakspecialist I gemeente Middelburg.

  • e. Aan te wijzen als belastingdeurwaarder als bedoeld in artikel 231 lid 2, sub e van de Gemeentewet: de heer F.M. Trouw; voor zover het bevoegdheden betreft op het gebied van parkeerbelastingen binnen het Veerse Meergebied II, zoals aangegeven op de plattegrond die als bijlage 1 aan dit besluit is gehecht.

  • f. Aan te wijzen als belastingdeurwaarder als bedoeld in artikel 231 lid 2, sub e van de Gemeentewet: de heer P. Rotte; voor zover het bevoegdheden betreft op het gebied van parkeerbelastingen binnen het Veerse Meergebied II, zoals aangegeven op de plattegrond die als bijlage 1 aan dit besluit is gehecht.

Artikel 2.

Alle voorgaande aanwijzingsbesluiten heffings- en invorderingsambtenaren parkeerbelastingen Veerse Meergebied II worden ingetrokken.

Artikel 3.

Dit besluit treedt in werking op de eerste dag na bekendmaking.

Artikel 4.

Dit besluit wordt aangehaald als: “Aanwijzingsbesluit heffings- en invorderingsambtenaar en belastingdeurwaarder parkeerbelastingen Veerse Meergebied II gemeente Noord-Beveland”.

Ondertekening

Aldus vastgesteld door burgemeester en wethouders van de gemeente Noord-Beveland in de vergadering van 23 februari 2021.

adjunct-secretaris,

mr. B.C.C. Melis

burgemeester,

drs. G.L. Meeuwisse

Bijlage 1

afbeelding binnen de regeling